Christian Perche

Leg. Kiropraktor

Christian har arbetat som kiropraktor sen 1998 och drev en egen klinik innan han 2009 började arbeta inom primärvården på en vårdcentral i Malmö. Christian jobbar mycket med manuell behandling och övningar som hans patienter kan utföra i hemmet.

Johan Isevik

Leg. Kiropraktor

Johan flyttade till Malmö från Stockholm 2017 och har sedan dess arbetat inom primärvården i Region Skåne. Han är verksam inom idrotten där han behandlar idrottsskador för bland annat basketlandslaget. Johan ansvarar även för rehabiliteringen och styrketräning för Eos Basket.

Linnea Cox

Leg. Fysioterapeut

Efter färdiga studier vid fysioterapeutprogrammet vid Lunds universitet har Linnea arbetat i Malmös primärvård på en vårdcentral. Hon arbetar mycket med artrospatienter och tar emot spädbarn på remiss från BVC.

Klara Sjöström

Leg. Fysioterapeut

Klara har tidigare arbetat som fysioterapeut inom slutenvården och söker nu nya utmaningar inom primärvård. Från tiden i slutenvården har Klara erfarenhet av såväl andningsträning som muskuloskeletala besvär men är även intresserad av idrott och har själv bakgrund inom gymnastik och voltige.

Grzegorz Pawlik

Leg. Fysioterapeut

Gregor har sedan fysioterapeutexamen arbetat inom primärvården samt med digital artrosbehandling. Vid sidan om det kliniska arbetet studerar Gregor till masterexamen i idrottsvetenskap. Tidigare aktiv inom simning, nuförtiden är han mest intresserad av styrketräning samt funktionell träning.

Kontaktuppgifter

E-post: johan.isevik@apexrehab.se
Telefon: 040 643 20 80

Adress: Linnégatan 45, 216 14 Malmö